Amelie Lydén Wranéus

Som liten satt jag ofta tillsammans med min farfar som både var möbelsnickare och konstnär där målande jag med oljefärger och slipade kanterna på hans egentillverkade möbler. Jag fick se skisser på papper för att sedan få se den färdiga möbeln i verkligheten. Det tyckte jag var otroligt häftigt och har sedan dess fortsatt att skapa och rita.

Färg och form har sedan följt mig genom livet. Estetisk linje på gymnasiet väckte mitt intresse bland annat för fotografering och att teckna.

Nittonåringar brukar inte köpa designmöbler, men när kompisarna hade dyra hobbies eller köpte bil, valde jag trots skral kassa, istället att investera i en Lamino från Yngve Ekström. Arton år senare har jag förstås kvar den som en av mina käraste ägodelar.

Jag älskar detaljer och har under mina år som frisör fått utlopp för min skapande förmåga. Förra året tog jag ytterligare ett steg genom att gå en utbildning för att bli certifierad inredare på Inredningskurser i Malmö och idag lever jag min dröm. Tänk att få arbeta med sitt största intresse i livet!

Kontakta mig på +46 706 694 268, amelie@interiorbyamelie.se  eller fyll i formuläret nedan, för ett förutsättningslöst möte så tar vi dina inredningsdrömmar därifrån!
Master bedroom finca Volador

Homestyling inför en försäljning 2020 - Maj

Här är en homestyling som jag gjorde till en kund. Först konsulterade jag vilka åtgärder vi behövde göra, budget och tidsplan. Allt handlar om att öka värdet på bostaden inför en försäljning.

Homestyling Malmlö
Homestyling Malmö
Homestyling Malmö

Färgsättning & inredning av en badhytt 2020-juni

Denna kunden ville få sin badhytt omgjord, önskemålet var ”New England möter Medelhavet”. Här jobbade jag med kontraster, krämig vanilj möter himmelsblått och hav. 

hbEx4
IMG_5195
IMG_5193
Badhytt Falsterbo

Pågående projekt - Renovering av sovrum

Detta är ett pågående projekt som är en större renovering, ett kontor som så småningom ska bli ett sovrum. Kundens önskan var att få rummet att kännas större, ombonad och med en skandinavisk touch. Uppdatering kommer snart!

Förberedelser inför renovering av sovrum, Skanör
IMG_4761
IMG_4759