Inredning för privatpersoner

Som privatperson utgår jag från dina behov och önskemål, jag hjälper dig att skapa vackra rum att trivas i och inspireras av. Med djup förståelse för färg, form, funktion och kombinationen av dessa hjälper jag dig att nå rätt upplevelse och skapar enhetligt boende för dig.

Jag ger förslag på färg-och materialval, inredningsförslag, ljussättning och ser till att ditt hem utnyttjas optimalt. Identitet och koncept är viktiga ledord och jag stävar alltid efter att hitta det unika i varje projekt med känsla och finess. 

Inget projekt är varken för stort eller litet, jag kan även hjälpa dig med val av väggkulör eller tapet, vill du byta ut dina  textilier så som kuddar, mattor eller gardiner, inga problem. Jag samarbetar med Solflex som finns både i Malmö och Helsingborg som har 35 årserfarenhet och ett stort sortiment med markiser, gardiner, persienner och fasadpersienner. 

Vill du göra om ett helt boende eller bygger nytt? Jag erbjuder helhetslösningar av fullskaliga projekt. Kontakta mig så får du en offert. 

Jag hjälper dig efter dina önskemål oavsett storlek på projekt.

Homestyling

Ska du sälja din bostad?

Ibland kan det vara skönt att få ett par professionella ögon på din befintliga inredning. Jag kan hjälpa dig med konkreta råd för att ditt hem ska se så fördelaktigt ut som möjligt, inför visning och försäljning med hjälp av möbler och inredning som du redan har. Under max två timmar går vi tillsammans igenom bostaden och jag delar med mig av tips och tricks. 

2.595:-
(avdragsgillt)

Inredning Bas

Vill du göra om inredningen i ett rum?

Jag kommer hem till dig för att få veta mer om vad som är viktigt för dig i det specifika rummet. Du kanske vill köpa allt nytt eller bara någon möbel eller inredningsdetalj. Inom en vecka får du en s k moodboard av mig. Alltså en plansch med förslag på inredning, vilka färger och nyanser som passar och inspirationsbilder. Du kan sedan välja att gå vidare själv med val och inköp av inredning.

3.595:-

Inredning Plus

Vill du ha fortsatt hjälp efter ”Bas” kan du välja till ”Plus”.

Då kompletterar jag även med en belysningsplan, dvs förslag på armaturer och placering av dessa, exakt möblering i rummet med hjälp av en 2-D ritning, förslag på textilier samt en komplett inköpslista med inköpsställe och pris. Med detta kan du i lugn och ro göra dina inköp. Vill du att jag ska följa med till butik är priset 895 kr / timme.  

3.595:-
Föregående bild
Nästa bild